<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1400166854918976544\x26blogName\x3d::haLL+Of+FamE::thE+7th+geN\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://7thgenesis.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://7thgenesis.blogspot.com/\x26vt\x3d-467418749004090982', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Monday, August 31, 2009

bukan ini yang terakhir....

semalam,30 ogos 2009..
sehari sebelum kemerdekaan negara..
tapi..
bukan tentang ini yang akan aku ceritakan...





bukan ini yang terakhir..
buat kita semua bersama..
IAllah...
andai ditakdirkan kita berjumpa lagi...
semoga kejayaan kita yang mengiringi...
terima kasih kepada hajar sekeluarga..
atas inisiatif mengumpulkan sahabat2...
walaupun hanya sebahagian yang hadir....
tapi,cukuplah...
cukuplah..hanya doa yang dapat di kirim..
buat sahabat2 yang bakal merautau khamis ini...
juga 14 sept nanti..
juga yang akan datang..
semoga kalian berjaya..
genggam bara api biar sampai jadi abu...
yang bakal jadi doktor...
jadilah muslim yang doktor...
bukan doktor yang muslim...
pegang amanat ibu ayahmu...
senangkan hati mereka...
semoga kalin berjaya!!

Jauh di Sudut Hati nora @ 6:56 PM | 5Secebis Kata

Sunday, August 23, 2009


"SeLaMat RaMadHan n' sELaMaT bErPuaSa n' SeLaMat AiDiLfiTri n' SeLaMat HaRi JaDi n' SeLamAt aiDiLaDha..."



Memandangkan kalian ramai dah nak fly an,
So tak salah kot nak wish semua sekali at once..hehe
Dok sane baek2 ek..
Jangan nakal2..
Nanti kena marah,sape yg susah..??
Gud lukz guyz n galz..=)

Jauh di Sudut Hati MR NERD @ 5:04 PM | 13Secebis Kata

Saturday, August 22, 2009

salamzzz

sempena bulan ramadhan ni kn..

nk ckp...


rndunye puasa kt skola dulu2!!!!

waaaa....!!


Jauh di Sudut Hati siti-situ-sana-sini @ 11:09 PM | 5Secebis Kata

Thursday, August 20, 2009



inilah kami...


FUTSAL TIME...!!

"futsal de bola jom weekend ni!!"....bile dengar je perkataan nih,sume dah mula semangat dan merancang camne nak sampai di u-One sport center tu...haha


kalau dulu naik public transport!sekarang...evolve dah la..
ade yang pakai evo8(iswara)haha,ade yang pakai trajet(rosak lak uh)haha,ade gak yang pakai motor(ainol ar paling famous bab moto2 ni)

jauh camne pun mesti berusaha nak datang punye...

futsal punye pasal kan...



ha...ni la die.....



salah satu cara terbaik nak kumpul sume







asal kumpul je u-one,asal kumpul je futsal..best wo



camnila cara kita rapatkan yang mana terpisah..


tym outing pun futsal tuu..





dah berlatih banyak kali ni kalau tetiba ada yang wakil malaysia ke,wakil u ke, ingat la kite pernah belatih same2...hehe

biar jauh dimata asal dekat dihati

wasssalam...




Jauh di Sudut Hati NidzamYatimiRamli @ 7:02 PM | 2Secebis Kata

Tuesday, August 18, 2009

Dia peneroka ilmu,
gundah hatinya tiada siapa ketahuan..
jauh fikirannya melayang,
merentas benua,
meramal nasib,
menduga keadaan...

kasih akan lama ditinggalkan,
demi cita jauh di hadapan,
puncak gading jadi sasaran,
curahan bakti sebagai balasan.

kaki melangkah penuh hikmat,
Di daratan debu penuh berkat,
Akal menyusun gagasan dengan hemat,
Tindakan menyusul penuhi niat...

sesekali ribut datang menghempas,
jiwa sangsi akan pilihan,
namun teringat harapan yang digalas,
Azam dikukuhkan
sabar dipautkan
Tuhan diharapkan..

Dia peneroka ilmu,
Berjuang getir
demi cita,
Demi kasih,
untuk redha Yang Esa


duhai sahabat, selamat berjuang!

Jauh di Sudut Hati aeisyulillah @ 6:53 PM | 6Secebis Kata

Monday, August 17, 2009

PERGI TAK KEMBALI...

post kali ini aku tulis sekadar mengisi waktu terluang sblm kelas bahasa arab...

secara ringkas....

takziah buat sahabat kita...

nurul izzah binti abdul halim....


yg baru kehilangan ayahanda tercinta...


kerana serangan jantung...

awal pagi td...

marilah sama2 kita doakn...

semoga ayah nya di cucuri rahmat...

dan di tempatkan dalam kalangan ahli jannah...

semoga izzah tabah dan tenang menghadapi dugaan ini....

al-fatihah.........

Jauh di Sudut Hati nora @ 2:55 PM | 1Secebis Kata

Sunday, August 16, 2009





salam perjuangan buat sang2 pejuang yg merindukan perjuangan..

Nak ucap terima kasih kpd Deenie yang telah menjemput kami bertandang ke rumahnya utk kenduri doa selamat(slamat tinggal)huu..

Makan sedaap wo..hehe

Buat deenie.. Tabahkan hati.. Sunnah orang berjuang..sentiasa diuji.. Kena tahan sikit lah tak raya ngan family tahun ni..he..

Jauh di Sudut Hati NidzamYatimiRamli @ 7:28 AM | 4Secebis Kata

Wednesday, August 12, 2009

salam semua...
nape sunyi sangat blog kte ni??
sume busy nampaknye...
he...
take time 2 relax...
ok...disebabkan deenie dah post psl H1N1 kat bwh ni...
so...
giliran aku pulak la ek...
kat atas td doa pelindung daripada wabak H1n1...

doa ni lecturer biology aku yg bagi...

insyaAllah..same2 la amalkan...

naib canselor usim dah wat pernyataan..

yg kami xkan cuti...

kami akn bersama2 menghadapi wabak ini di uSIM..

=p


Jauh di Sudut Hati nora @ 1:07 AM | 4Secebis Kata

Thursday, August 6, 2009

SAMBEST tutup dek H1N1? SERIOUSLY!


.Virus H1N1 untuk tatapan umum.

H1N1 melanda SAMBEST? Nauzubillahiminzalik~

Situasi semasa Influenza A(H1N1)
(Setakat 6 Ogos 2009, jam 8.00 pagi)

Kes - Kes Baru: 16
Kes - Kes Import: 0
Kes Jangkitan Tempatan: 16
Kes Kematian: 3

Jumlah Kes di Malaysia: 1,492 dengan jumlah kematian 14 orang.
574 (38%) merupakan kes import dan 918 (62%) kes jangkitan tempatan. Daripada jumlah ini, 1,421 kes (95%) telah sembuh. Bilangan kes jangkitan influenza A(H1N1) yang masih berada di Unit Rawatan Rapi adalah 11 orang. Manakala 43 kes sedang menerima rawatan antiviral di wad isolasi.

Daripada 11 kes yang berada di Unit Rawatan Rapi, 5 daripada mereka mempunyai faktor risiko iaitu obesiti (2), post -delivery (1) dan bayi (2).

Daripada 16 kes baru yang dilaporkan, sembilan (9) kes dirawat di wad dan 7 orang menerima rawatan pesakit luar.

Tepat jam 1.12 p.m, 6 Ogos 2009, Khamis, 15 Syaaban 1430H

"SAMBEST baru semalam tutup. Pejabat Kesihatan suspek ada H1N1 sebab ramai demam. Lebih 60 orang. Kitaorang cuti sampai rabu next week. Doakan diaorang tak kena H1N1 tau. Takut sebenarnya"

Mesej ini telah diberikan oleh seorang rakanku. Barangkali foward mesej dari adiknya. Sebabnya, pada mulanya aku ingat rakanku ini juga cuti berdasarkan ayat yang bergaris. Hahaha. Namun, ini bukan persoalan yang mahu kita cari. Persoalannya adalah adakah SAMBEST benar-benar dilanda H1N1?


.Mutasi virus H1N1.


Jika kita lihat, ramai juga rakan-rakan kita yang sedang demam di peringkat pengajian tinggi. Ada juga yang disaspek mendapat H1N1 sehingga terpaksa memakai mask walaupun di dalam rumah. Alhamdulilah, rakan-rakan kita ini sudah beransur pulih dari penyakit demam mereka. Barangkali demam biasa mungkin. Insya Allah.

Marilah kita semua bersama-sama membuat solat hajat dan memohon kepada ALLAH S.W.T agar SAMBEST sebenarnya bukan diserang H1N1 yang boleh menyebabkan kematian, tetapi hanya demam biasa yang menyerang mereka. Biasalah, kadang-kadang kat Malaysia ni bukan sahaja ada musim durian, tapi musim demam pon sekali sekala nak jenguk kat kita juga. Huhu.

Harapan kita semoga SAMBEST terus berada dalam keadaan sihat walafiat agar guru-guru dan juga adik-adik kita boleh meneruskan perjuangan mereka untuk Peperiksaan Percubaan PMR, SMA dan SPM yang menjelang tidak lama lagi.

Assalamualaikum


p/s: Dr.Deenie belum jumpa vaccine nya lagi. Sedihnya!

Jauh di Sudut Hati deenierodzhan @ 7:20 PM | 2Secebis Kata

Monday, August 3, 2009

"5 Biruni - Perpisahan @ Permulaan"



Salam alayk kpd sume kwn2 yg D'SYGI..hehe.."*ase'y Deenie pnah dgr tjuk nh kowt*"..hak3..sna'y tulis post neh bkan peh, sje2 nk luangkn mse krna sdg tnm anggur full time skrg..hak3..Ntah Pape~..Well, d headings speaks 4 itself..Class kte tuh en, adkah permulaan @ perpisahan kter??..huk3..

Mse hari 1st dpt thu msuk class tuh..seryes..dlm hati kte :
"SERYES KEW MSUK BIRUNI NEH??"


Yelar, m'mndgn ana pnye kputusan agk m'brangsangkn..hak3..so, watever la..msuk jelar..hik3..bkan'y mati pn klaw msuk klas pndai neh..keep low profile sudeyh...hehe..Ntah Pape~..n I met d most AMAZING N FANTASTIC people of my life..seryesly..huhu

I met:
1.Coeb yg matang n pndai gler
2.Husni yg COMEL n gelige
3.Deenie kwn bek ana n pendorong ana
4.Dzorfan math genius n silly
5.Raja Syazwan yg HILLARIOUS
6.Bob yg sntiase m'jd ABANG kter
7.Safuan ex-kwn bek ana n p'beri SMGT
8.Ame d most loyal fren i hav..
9.Hasrul yg xprnah lpe utk senyum
10.Kamil, ketua kelas yg dedikasi dan amanah
11.Haniff, d brains of evrything
12.Syakir, shy n unpredictable "ye ker??"
13.Zaharuddin, d introvert n extrovert *weird*
14.Ridhwan, caring fren dat doen't look like it
15.Fadhil, p'beri nasihat yg ana xkn lpe
16.Aini yg fierce n gentle 8 d same time
17.Nik yg mysterious yet friendly
18.Adibah Husna yg childish yet mature
19.Hanani yg sporting gler
20.Nora MA BEST FWEN EVA~
21.Pretty Iman yg, well, pretty~
22.Syafiqah yg slalu m'bntu ana
23.Kauthar yg sntiase k'lihatan ayu
24.Nasuha yg childish tp baek org'y
25.Aishah yg diam2 ubi berisi
26.Fathin Nur Aqilah, MA BEST FWEN EVA 2 hik3
27.Fatin Atikah, d nice girl
28.Daleela, d brainiest gal eva
29.Fatimah Nabilah, toguh yet soft inside
30.Atiqah yg good girl
31.Khairani yg sporting n funny

hik2..tbe2 ase sebak ble sbut nme2 korunk..huhu..yelar, cuz klas 2 was D BEST CLASS EVA..bkan nk kte klas sblum tuh xbes.."4 Kindi pn besh jgak ^^v"..tp d last year of school was D MOST MEMORABLE YEAR of my life..klaw nk sbut satu2 kenangan, ups n downs, pahit manis yg berlaku dat year..MMG BYK GLER!!..stiap 1 drpd'y t'pahat kat hati nh, n xkn d'lpekn..huhu

S day pass by, stiap sorang drpd kter m'coret kngn brsame..mayb mostly da ad kat Sambest for 5 years oredy, but I'm kinda new here..xbleh lari drpd culture shock..yelar, suasana, keadaan, situasi yg t'amat b'beza drpd skula yg sblum'y..n 4 me, stiap kngn yg ana materialzie kat Sambest means an awful lot 2 me..stiap kwn, sahabat, rakan, teman yg ana knal, rapat, trust mrupakan mreka yg m'nolong ana get through d life kat SAM Bestari USJ 5 tuh..n 4 dat i THANK ALL OF YOU SO MUCH..xkn ana lpekn insyaAllah..T.T

Mse ari last tuh, slpas jamuan MEMOIRS OF 5 BIRUNI yg MEMORABLE gler tuh, t'tbe ase hati nh kosong..seryes..kosong gler..t'tbe ase jauh drpd kwn2 yg slame nh ana knal..t'tbe ase hati ini yg pd suatu mse dhulu d'pnuhi dgn k'ceriaan, gelak tawa, k'tenangan, k'riangan sudah tiada..hnye tggal hati yg lonely, alone, empty..mse tuh ana lihat Deenie nges dpan ana, Safuan , Kamil , Hanif dn lain2 sdeh, b'main PS2 tp ana thu, hati mreka xikut main..suasana ketika tuh, mmg, xdpt dinafikn, bagai kami sume xkn b'jmpe lagi..

T'ingt ana kat lgu Untukmu Teman
Di Sini,
Kita pernah bertemu,
Mencari warna seindah pelangi,
Ketika, kau menghulurkan tanganmu,
Membawaku ke daerah yg Bru,
dan hidupku Kini Ceria,

Kini dengarkanlah,
Dendangan lagu tanda ingatanku,
Kepadamu teman,
Agar ikatan ukhuwah kan bersimpul padu,
Kenangan Bersamamu,
Xkn ku lupa,
Walau badai datang melanda,
Walau bercerai,
Jasad dan Nyawa,

Mungkinkah kita terlupa,
Tuhan ada janjinya,
Bertemu Berpisah kita,
Ada Rahmat dan KasihNYA,
Andai ini ujian terangilah,
Kamar kesabaran,
Pergilah Gelita,
Hadirlah Cahaya


t pnjg sgt plakz post ana nh klaw truk lyric full..haha..Ntah Pape~..bkak blog nh pn da dgr lgu neh..so xprlu la nk highlight sume..kn??hik3..Well, 2 me, lgu neh m'gmbrkn isi hati ana yg ana smpn slame neh..2 yg tbe2 sebak gler mse bkak blog neh n dgr lgu tuh..huhu..Deenie sje jer wat org cmnh..aduyai..Ntah Pape~..

N 2 b honest, I MISS d life of a HIGH SCHOOL STUDENT..I miss EVERYTHING about it..

sum things I miss :
1.D TEACHERS~
2.STUDYIN~ *leisurely*
3.d feel of d classroom
4.waking up early juz 2 b late
5.morning assembly *tmpt bakat d'cungkil*
6.Last but not least, MY FWENZ

Hehe..mayb pasnh kte xkn b'jmpe lg da..sbb msing2 dah m'hala arah tuju msing2..ana cme ley harap 1 je..

"Ukhuwah Kte Akan Trus Kekal B'simpul Padu"


B'cuz........

"OUR FRENSHIP IS 4 4EVER"

Jauh di Sudut Hati FuadShahLim @ 2:14 PM | 13Secebis Kata

Sunday, August 2, 2009

Aku nak bagitau sesuatu...

Ikwah banin kita di DQ menjemput kita untuk hadir ke Majlis Konvo hari sabtu 7 Jun...
Ada gerai-gerai yang dibuka, dan mereka pun boleh melayan kita sebab itu bukan majlis konvo mereka, tapi senior mereka- generasi Khabir dan Afiq Arshad.

Jadi, Saudara Syakir Uzair al-Peteti, ex-DQ yang terkemuka dengan 5 juzu' di dada, bercadang untuk mewujudkan rombongan ke sana...

Kepada sesiapa yang berminat, bolehlah berhubung terus dengan:

Syakir Petet-013-3197795
Rancangannya begini:
Untuk mengelakkan sebarang kemungkinan kesesatan, kita akan pergi naik komuter yang "best" dan "laju" macam kilat tu.
Kita berkumpul di KL sentral jam 9 pagi, kemudian Petet akan menunggu di KTM sungai Buloh.
tiket dari KL sentral--KKB berharga RM 5.50.
Sampai ke KTM Kuala Kubu Bharu, kita akan naik prebet... 4 orang RM 8. Jadi pandai-pandai la bajet nanti nak naik dengan siapa...
jadi Sesiapa yang berminat, bagitau la petet...
by the way, pakai kemas-kemas ala-ala skema-skema sikit yer ;P
Kalau banat nak pergi, tnya la ikwah banat kat sana....

Jauh di Sudut Hati aeisyulillah @ 6:15 PM | 13Secebis Kata

Saturday, August 1, 2009

-SORRY FOR THE SPAM-

Ok Semua, Walau apa pon terjadi pada blog kite ni, kite mesti bersatu hati untuk mempertahankan blog kite ok?? biarlah spam apa pon melande, kite tetap kena lawan.

Actually, spam yang melanda hari ini bukanlah blog kite sahaje yang kena.. tetapi semua blog di seluruh dunia yang ala-ala hebat macam kite jek yang kena(i guess ours is the best!) yeahh. hahaha.

Alhamdulillah, spam tuh dah elok koottt. Jadi kita semua boleh lah memanfaatkan blog ini sebaik mungkin. Teruskan posting dan anda semua jangan malu-malu kucing nak komen. Komen je, biarlah sampai kena makan kerepek ke,(merepek).hakhakhak.

Kepada sesiapa yang nak taruk gambar, tolong bagi center dan cantik masuk dalam ruangan blog ni. rasanya semua tau macam nak bagi center. Sebelum taruk code gambar taruk [center] dan pengakhirnnya taruk [/center]. (Tukar [ ] kepada pointer tau. Maaf, tak boleh wat kat sini, nanti tulisan ni dikira code pula)

Lepas tu, kalau pasal size pulak, tengokla bahagian height dan width, pandai2 lah tukar ye, preview dulu sebelum post. pastikan elok dan cantik je. Kita punya blog kan terbaikkkk. TERBAIK 'GEKKSS' hahahahaha.

p/s: Jangan lupa vote our blog ni siapa yang belum vote lagi. Actually tiap2 hari boleh vote. 1 hari sekali. huhu~

Jauh di Sudut Hati deenierodzhan @ 8:17 PM | 0Secebis Kata

1 august!!!!!!
kal0 kat sambes nyh..
mmg mlm nyh meja sume 0rg akn pn0h ngn c0kelat n ker0p0k yg bertimbun2(padahal mntk kwn bagi)hahaha!!
ptuh k0nfirm2 ar nur kgembiraan x dpt dbndung ag n sume x stadi tapi lbeyh mnumpukan kpada tj0k b0rak n klazatan mknn2 uh..
hahahaha!!
~ini situasi biase bg klas 5 al-farabi 08~

tp nape ntah..
ta0n ni len sket...

bru la ak sdar..
sume da besar upenye..
kite sume da bpisah n nak jmpe p0n susa..
sume bz studying(great!kite sume akn mnjadi pers0n yg mndtgkan mnfaat pd 0rg len)..
tp yg pastinye psahabtan slame 5 ta0n yg tbine kat sambest ni mmg xde tkar gntinyeee....

wal0 seja0h mane jrk mmisahkan...
ssmpit mne keadaan..
stinggi mne kite trbg...
srendh mne kite mny0r0k..(0r height??)
they will always be a pers0n dat care m0re than u'll ever kn0w...
friendship are meant t0 be f0rever~~

hey,mybe tetibe kite sdr yg mmber2 yg cl0se ngn kite..
yg sblh katil..
yg mkn kat dm sesame..
kat t0ilet??haha
kat klas..
time stay up..
kat blek ir0n...
kat dewan...
kat padang....
kat tmn anggur...
kat k0op...
kat kantin..
kat gazeb0...
kat mus0lla...(kat tgh f0r gurls)
time feelings hurt..
time rse mara gle thp gaban..
time ade pr0bs btimpe2..
time h0mew0rk bnyak gle(tiru2 le sket)
sume2lah...

tetibe 0rg uh da xde....
ke 0versea mgkin??
0r len instituti0n pngajian tggi...

jgn ar sdey..
cause ukhuwwah fillah akn stay abadan abada(acecece)
frienship will nvr die unless u let it die..(sperti mny0mb0ng diri n pure2 x knl..haha!)

EPI FRENSHIP DAY sume!!!!x0x0!!
salam~
i'm currently an UIA's t0urchbearers...d0akan sayee..^^

Jauh di Sudut Hati Shakeena @ 4:44 PM | 9Secebis Kata

TEstiN..TEsTiN...~


"Mane ek kite nak gi?"

Kiri kew?kanan kew?depan kew?belakang kew??

Aish..begitu sukar untuk menentukan hala tuju dewasa kini..

Tapi smpai skung ak masih terkinja-kinja dan tertanya-tanya..




Naper blog ini sudah dilabel SPAM??




Takde kew ANTI-VIRUS yang boleh membanterasnya??




Ingatlah ORANG yang tersayang..


Jauh di Sudut Hati Amir @ 2:28 PM | 2Secebis Kata

WARKAH BERLAGU SUMBANG!!!

Salam kepada rakan-rakanku yang tiada kerja menatap skrin ni...

ingat tak 1 ogos kita selalu wat apa semasa di SAMBEST dulu?

Lupa?

Ingat balik....


Lupa juga?

Aiii, FRIENDSHIP DAY la..

Tetapi, memandangkan kita tiada PRS tahun ini, jadi tak dapatlah tukar-tukar hadiah...
tapi, kita masih lagi, dan sentiasa akan boleh... BERTUKAR-TUKAR DOA..

Doakan lah untuk kawan-kawan kita kebaikan dunia dan Akhirat, lagi 'mahal' doa itu, kalau kita mention nama sekali..
tak keluar duit, tak merembes peluh, tak gaduh-gaduh..
lepas sembahyang, tadah tangan..
BERDOALAH!

Jangan risau sangat pasal diri kita, kerana Malaikat akan mendoakan orang yang mendoakan muslim yang lain... dengan benda yang sama kita minta... INSYAALLAH.

Wallahua'lam.

salam dari INTI




kami tentera menentang H1N1... sebab itu INTI takde kes H1N1 lagi..
Alhamdulillah.. err...


Jauh di Sudut Hati aeisyulillah @ 11:02 AM | 18Secebis Kata

KENANGAN a.k.a MEMORI

xsangke...lps 5 tahun dok kat sambest..ad tmpat len lak kite kne pergi
pe lagi klo bkn menara gading..hehehe

mmg pling bez wat kenangan tyme tawn lps kt klas sndri..byk pengalaman..
suka dan duka..semua ada...macam2 adaaa...

tp mmg xley nk lpekan r...memori masa sekola..mmg bez..
da kt universiti da x rase sekolah sbb da ad kt U..watpe nk ingat sekolah lg..

tp bnde ni khas ak nk dedicate tok dak2 klas ak..huuu


klas ak...5 razi 08


klo raye ni cuti panjang...rajin2 r wat open house ek..ak mst dtg nyer..hahaha
jgn rsau..

thankz 2 all fellows :

@syazwan
@shukry
@bapak
@jawe
@alif
@hanis
@maudud
@ebal
@hatta

~hama
~ili
~nazifah
~ummi
~eleena

korg mmg bez!!!...x tpu r..hahahaha

Jauh di Sudut Hati Imran Mohd Zawawi @ 2:26 AM | 3Secebis Kata

HAZIQ...

MODEL TERBAEK!!KELAS KINDI..




bile kembali ke sekolah...mnde yg wat kite ketawa besar...ape???
mesti la MODEL TERBAEK kite!!....
korang pna tgk x sape mamat nih???.....
HAZIQ....

dengan pnoh keazaman dan ketabahan...die sanggop mnggadai keMALUan die..smate-mate...
utk mnjayakan PROGRAm nih..

hahah..sape tuh???
inilah MAMAT yg mnjadi FASHION DESIGNER haziq..!!..
muke pon muke penDAJAL je...hahhaahah..ade lagi 2 org...MAJED ngn KERI....
xde dalam gamba...
ape2 pon..bkn kemenangan yg kitorang nak..
mmg utk kasi GELAK BESAR punye...hahahahhahahahahah

Jauh di Sudut Hati sangkut pagar @ 12:14 AM | 5Secebis Kata

-Welcome to the Official Blog of SAMBESTARI 7th Generation-